Корисний і смачний засіб, який покращить роботу підшлункової залози

 

Причин для захворювання та неправильної роботи підшлункової залози дуже багато. Людина відчуває неприємний біль, який можна вгамувати тільки лікарськими препаратами, однак ті лише погіршують ситуацію.

Розповімо вам, як можна вилікувати підшлункову залозу засобом, який використовували досить давно, але нині про нього забули. Настав час поділитися з вами цим способом лікування, оскільки підшлункова часто страждає через неправильне харчування та вживання поганої їжі.

Столову ложку трави ромашки та стільки ж трави безсмертника залийте 200 мл окропу, залишивши настоюватися на півгодини. Опісля пийте по 100 мл двічі на добу перед вживанням їжі.

Також можна приготувати цілющий засіб із гречки. Спочатку потрібно помолоти гречку, щоб утворилося борошно. Після цього залити його на ніч кефіром, а вранці можна куштувати страву на сніданок.

Спробуйте настій із петрушки. Подрібніть зелень та закип’ятіть молоко. Залийте молоком петрушку так, щоб воно її трохи покривало. Відваріть суміш на маленькому вогні. Дивіться, щоб суміш не кипіла. Пийте по дві столові ложки через кожні 60 хвилин упродовж доби.

Крім того, допоможе підшлунковій залозі настій із лаврового листя. Залийте 600 мл окропу 10 лаврових листочків. Залишіть засіб настоюватися 24 години. Опісля вживайте по 50 мл за 30 хвилин до їжі.

Дуже смачний і корисний засіб готується з пшоняної крупи та гарбуза. Для цього знадобиться 300 грамів гарбуза, столова ложка вершкового масла, 2 л води та 200 грамів пшоняної крупи. Спочатку потрібно відварити борошно з пшоняної крупи, а гарбуз натерти на тертці, далі змішати кашу з гарбузом, додати масла й перемішати. Вживайте таку страву на вечерю. Покращення стану буде помітним через 2 дні. Будьте здорові!

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 20 | Коментарів: 0


Додати новий коментар