ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» запрошує до співпраці фізичних та юридичних осіб

 

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», запрошує до співпраці як побутових споживачів блакитного палива, так і юридичних осіб — споживачів газу та електроенергії. Зокрема компанія пропонує побутовим споживачам вигідний газовий тариф, який допоможе зменшити суми в платіжках узимку до 40%. Йдеться про тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ», на який вже перейшли близько 5,5 тисячі клієнтів компанії. Про це розповіла начальник відділу продажів фізичним особам «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» Тетяна Харченко. 

За її словами, ціна газу у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» становить 7,99 грн. за кубометр. Розмір щомісячного платежу за цим тарифом для кожного споживача розраховується індивідуально за формулою:

— річний об’єм спожитого газу потрібно помножити на фіксовану на рік ціну на газ (7,99 грн.) та поділити на кількість місяців, що залишилися до кінця дії тарифу.

Калькулятор на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/) допоможе швидко розрахувати свій приблизний щомісячний платіж. А щоб дізнатися точну суму, потрібно залишити заявку на тому ж сайті або зателефонувати за номером: (067) 825-70-05. 

Тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» діятиме до 30 квітня 2022 року. Після завершення дії тарифу менеджери ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» розрахують різницю між об’ємом фактично спожитого газу та об’ємом газу, за який сплатив клієнт. Фактичний об’єм спожитого газу буде визначений на підставі даних лічильника споживача. Якщо клієнт використає менше газу, ніж оплатив, надлишок коштів залишиться на його особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо ж більше, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною — 7,99 грн. за кубометр.

Перехід на «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» жодним чином не вплине на призначення державної допомоги, адже у травні правила призначення субсидій було змінено. Відтепер грошову допомогу від держави будуть виплачувати «живими» грошима. Розмір субсидії розраховується раз на рік за соціальними нормативами і не залежить від того, який газовий тариф у споживача.

Стати клієнтом «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» дуже просто: необхідно подати заявку на сайті «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» у розділі «Як стати клієнтом» (https://kh.gaszbut.com.ua/customer) або зателефонувати за номером: 

(067) 825-70-05.  Для укладення договору споживачеві необхідні паспорт, ІПН, EIC-код (16-значний код можна знайти в квитанції за доставку газу) та документ на право власності.

«ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» пропонує вигідні умови обслуговування не лише побутовим споживачам, а й юридичним особам, які можуть купувати у компанії не лише газ, а й електроенергію. Про це розповіла начальник відділу продажів юридичним особам «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» Вікторія Олійник. Зокрема для нових клієнтів у компанії є вигідні пропозиції: відсутність штрафів за небаланси по газу та електроенергії, а ще знижка 10% для споживачів енергоресурсів. 

Формування ціни на газ та електроенергію є індивідуальною для кожного клієнта і залежить від умов проведення розрахунків (післяплата, передплата чи подекадна оплата) та обсягів споживання. Якщо клієнт купує пакетом газ і електроенергію, за ним закріплюється персональний менеджер, який забезпечує зручний сервіс та економить час. 

Вікторія Олійник наголосила, що зараз будь-хто може змінити постачальника і для цього не треба прокладати нові газові труби чи електромережі. «Постачальник з іншого регіону може забезпечувати газом та електроенергією суб’єктів господарювання Полтавської області. Після реформи ринку газу та електричної енергії постачальники більше не прив’язані до конкретного регіону», — зазначила вона.  Докладніше про умови обслуговування юросіб у ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» можна дізнатися за телефоном: (067) 294-12-57 або (067) 406-20-25.

Ліцензію на постачання електричної енергії споживачу «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» отримав у червні 2020 року. Щодо газопостачання, то в цій сфері компанія має шестирічний досвід роботи і на сьогодні здобула репутацію надійного постачальника енергоресурсів як для населення, так і для юридичних осіб та бюджетників. Станом на 1 червня 2021 року клієнтами ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» є близько 1 мільйона побутових споживачів та понад 2 500 суб’єктів господарювання.

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 5 | Коментарів: 1


Додати новий коментар

Зображення користувача Omavdk.

order calcitriol 0.25 mg sale <a href="https://rocaltrtn.com/">buy rocaltrol online</a> calcitriol 0.25mg cheap