Чому полтавці купують продукцію ТМ «ЗароГ» та іншим радять

 

Тема якісних продуктів харчування, здається, вічна. Розмови, в яких люди обговорюють, де купують смачні й корисні харчі, можна почути всюди. Більшість із нас мимоволі починає прислухатися до таких діалогів у транспорті, на зупинці чи ще десь. Чому? Бо ця тема ніколи не втрачає актуальності. До речі, коли йдеться про «молочку», дуже часто можна почути, як господині різного віку радять одна одній чи обговорюють продукцію торгової марки «ЗароГ». Та й у магазинах не раз доводилося пересвідчитися, що товари Оржицького молокозаводу швидко розбирають. А коли на полицях покупці не виявляють сметани, кефіру чи молока, то звертають увагу продавців на те, що треба б винести наступну партію.

За що ж конкретно люди полюбляють продукцію ТМ «ЗароГ» протягом уже багатьох років, ми поцікавилися безпосередньо в них. 

— Продукцію торгової марки «ЗароГ» купую давно, — розповіла Марія Приходько. — Загалом я дуже люблю молочні продукти, тому скажу без перебільшення, що скуштувала продукцію майже всіх виробників, представлених у магазинах Полтави. Але зупинилася на оржицькій і не зраджую їй вже років п’ять, якщо не більше. Мої онуки залюбки п’ють пряжене молоко, а я просто «фанатію» від ряжанки. А ще мене надихає той факт, що підтримую місцевого виробника, який справді на те заслуговує!

— Я проживаю в районі зупинки «Вулиця Богдана Хмельницького», і в нас тут молочну продукцію ТМ «ЗароГ» продають у магазинах «АТБ», «Рідне село», «Паляниця». Тому, якщо чогось немає в одному магазині, іду до іншого, але своїм смакам не зраджую, — поділилася Наталія Юрченко. — Продукції Оржицького молокозаводу довіряю завжди. Дітям часто готую млинці й сирну запіканку. Страви виходять смачними, бо приготовлені зі справді якісних продуктів. Тому навіть у магазині, коли бачу, як людина сумнівається, що обрати, раджу «зарогівське». Завжди говорю: купіть, не пошкодуєте!

— Уперше про продукцію ТМ «ЗароГ» почула в нас на роботі, де всі обговорювали вершкове масло, яке нагадує те, що їли в дитинстві. Намазуєш його на хліб, трохи солиш зверху, береш огірок чи помідор — і ти щасливий, — посміхаючись, зізнається Тамара Іллівна. — Пам’ятаю, як під впливом тих розмов і ностальгійних спогадів пішла шукати по магазинах продукцію цього виробника. Придбавши, скуштувала і переконалася, що то була правда! Мені до смаку все: молоко, сметана, ряжанка, кефір, сир. Завжди купую собі і мамі. Та й іншим людям раджу. Вже й усі мої родичі купують «молочку» від ТМ «ЗароГ». Принагідно хочу подякувати колективу молокозаводу за якісну продукцію і побажати нових трудових та особистих успіхів кожному працівникові.

— Смак сметани від ТМ «ЗароГ» відкрила для себе випадково, — говорить Олена Міцкевич. — Купила її, бо продукції того виробника, якого брала постійно, не виявилося на полиці в супермаркеті. Коли ж скуштувала, то подумала: і слава Богу, що так сталося! Сметана ТМ «ЗароГ» жирністю 15% мені сподобалася настільки, що їла її просто ложкою. Наступного дня купила сир і ще сметани. Смакота! Поступово дегустувала й іншу продукцію, і тепер «ЗароГ» — мій улюблений виробник! Відчувається, що працівники заводу роблять усе, як для себе чи близьких. Не «бадяжать», одним словом. Спасибі їм за це.

Ми навели лише кілька думок покупців продукції Оржицького молокозаводу. Варто зазначити, що, поспілкувавшись із багатьма людьми, негативних думок про ТМ «ЗароГ» взагалі не почули. Тож приємно вкотре констатувати, що в Україні і на Полтавщині зокрема є виробник, який тримає марку та якість протягом багатьох років і за будь-яких умов.

 

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 7 | Коментарів: 1


Додати новий коментар

Зображення користувача Xqrgeg.

oral calcitriol 0.25mg <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol online</a> order generic rocaltrol