Тариф від ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» допоможе взимку платити за газ до 40 відсотків менше

 

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує жителям Полтавщини вигідний газовий тариф, який допоможе зменшити суми у платіжках взимку до 40%. Мова йде про тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ», на який вже перейшло більше 3 тисяч споживачів, що проживають на Харківщині. 

Ціна кубометру газу на всі місяці дії тарифу — до кінця квітня 2022 року — становить 7,99 грн. за кубометр. Розмір щомісячного платежу по цьому тарифу для кожного споживача розраховується індивідуально, бо він залежить від обсягу газу, спожитого торік, та від місяця переходу на тариф.

Щомісячний платіж розраховується за такою формулою: 

річний об’єм спожитого газу потрібно помножити на фіксовану на рік ціну газу (7,99 грн.) та поділити на кількість місяців, що залишились до кінця дії тарифу.

Калькулятор на сайті  «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/) допоможе швидко розрахувати свій приблизний щомісячний платіж. А щоб дізнатися точну суму, потрібно залишити заявку на тому ж сайті або за телефоном: (067) 825-70-05 — менеджер компанії зв’яжеться з клієнтом та повідомить обраховану суму.

Тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» діятиме до 30 квітня 2022 року.

Після завершення дії тарифу менеджери «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» розрахують різницю між об’ємом фактично спожитого газу та об’ємом газу, за який сплатив клієнт. Фактичний об’єм спожитого газу буде визначений на підставі даних лічильника споживача. Якщо клієнт  використав менше газу, ніж оплатив, надлишок коштів залишиться на його особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо ж більше, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною — 7,99 грн. за кубометр.

Інформація про остаточний розрахунок буде наведена у платіжці за квітень 2022 року.

Перехід на тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» жодним чином не вплине на призначення державної допомоги, адже у травні правила призначення субсидій було змінено. Відтепер грошову допомогу від держави будуть виплачувати виключно напряму споживачам. Розмір субсидії розраховується  раз на рік за соціальними нормативами і не залежить від того, який газовий тариф у споживача.

У ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наголосили на тому, що немає жодних ризиків втратити кошти при переході з тарифу «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» на інший тариф. Раз на місяць кожен споживач може змінювати свій тариф на будь-який інший. Якщо клієнт приєднався до тарифу «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» та вже сплатив перші щомісячні платежі, а потім вирішив змінити тариф, то залишок коштів залишиться на особовому рахунку споживача як переплата, і його можна буде використати для оплати газу за іншим тарифом.

«ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» почав постачати газ жителям Полтави та регіону. Компанія вже 6 років стабільно забезпечує майже 1 мільйон споживачів природним газом та має розгалужену мережу центрів з обслуговування населення, зручні «онлайн»-сервіси. 

Стати нашим клієнтом дуже просто! 

Необхідно подати заявку на сайті ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» у розділі «Як стати клієнтом», заповнивши форму зворотного зв’язку (внизу сторінки) або зателефонувати за номером: (067) 825-70-05. Наші менеджери допоможуть з оформленням усіх необхідних документів.

Для укладення договору споживачеві необхідні:

— паспорт;

— ІПН;

— EIC-код (16-значний EIC-код можна знайти в квитанції за доставку газу);

— документ на право власності.

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ» надійний та зручний для кожного.

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 7 | Коментарів: 1


Додати новий коментар

Зображення користувача Qwxyej.

buy generic rocaltrol 0.25 mg <a href="https://rocaltrtn.com/">rocaltrol online order</a> rocaltrol 0.25 mg generic