«Сільпо» замість «Фуршетів»

 

Антимонопольний комітет України дозволив компанії «Сільпо-Фуд» придбати контроль над активами групи «Фуршет», яка знаходиться на стадії банкрутства. Він проаналізував діяльність супермаркетів мереж у містах України. Зокрема після аналізу діяльності супермаркетів «Сільпо» та «Фуршет» у Полтаві, Вінниці та інших містах вирішив, що частки учасників на цих ринках не перевищують 30%. Також ці супермаркети найбільше відчувають конкуренцію на ринку, повідомляє «ЗМІСТ».

До банкрутсва мережі крамниці «Фуршету» працювали у Полтаві за адресами: вулиця Європейська (у торговельному центрі «Конкорд») та вулиця Європейська, 185. Процедура банкрутства розпочалася цьогоріч 18 січня на Дніпропетровщині. Господарський суд розпочав процедуру банкрутства дочірнього підприємства «Рітейл Центр», яке володіє мережею «Фуршет».

Як зазначає «Економічна правда», загальна сума заборгованості за кредитами «Фуршету» на початок 2014 року становила близько 160 мільйонів доларів. На кінець 2017 року засновник мережі Ігор Баленко домовився про реструктуризацію, і борг компанії скоротився до 39 мільйонів доларів. «Фуршет» поступово скорочував свою мережу. Наприкінці 2016 року вона налічувала 81 магазин, наприкінці 2017 року було 75 супермаркетів, а наприкінці 2018 року — 66.

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 8 | Коментарів: 1


Додати новий коментар

Зображення користувача Onfetk.

order calcitriol generic <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol 0.25 mg for sale</a> buy rocaltrol 0.25mg generic