Молочна продукція ТМ «ЗароГ» — смачна, корисна і стовідсотково натуральна

 

Якщо вас цікавлять якісні молочні продукти, тоді вам до нас, у село Заріг, що неподалік від райцентру Оржиця. Уже минуло 7 років відтоді, як тут відродився завод із виготовлення широкого асортименту продукції з цільного молока: від звичайного питного молока до вишуканих сиркових десертів, смачних масла та бринзи. 

Як ми забезпечуємо бездоганну якість? По-перше, наявністю своїх молочних ферм, а отже, підконтрольного виробництва молока-сировини. Адже це один із найголовніших факторів отримання якісної молочної продукції. Молоко за кожної поставки ретельно перевіряється на смакові якості, чистоту щодо мікроорганізмів, також встановлюються  показники вмісту жиру, білка, кислотності тощо. Частину молока закуповуємо в сусідніх сільськогосподарських товариств із таким же суворим контролем при прийманні. По-друге, завод працює тільки з молочною сировиною. Відтак ми не боїмося, що в наших сметані або маслі знайдуть, скажімо,  пальмовий жир. Так само ретельно ми підбираємо й інші компоненти наших продуктів — якщо це закваски, то тільки від кращих виробників Данії, Франції, Італії: неодмінно з багатим вмістом корисних мікроорганізмів. Наприклад, у йогурті, ряжанці, окрім традиційної термофільної палички, присутня й ацидофільна, також до їхнього складу входять біфідобактерії, що позитивно впливають на процес травлення.  Якщо ж ідеться про фруктові наповнювачі, то ми замовляємо рецептуру без штучних барвників та ароматизаторів, а як загущувач використовуємо корисний пектин. Так само й ванілін у нас найкращої марки, він виготовляється  на основі натуральної сировини. Тобто до всіх інгредієнтів один підхід — натуральність понад усе.

Цього року в нас з’явилися новинки — термостатні густі продукти: йогурти й сметана в стаканчиках, ряжанка й кефір у пляшках. Їхня особливість у тому, що сквашування відбувається не в резервуарі з перемішуванням, а саме в стаканах і пляшках, не порушуючи згустка. Причому йогурти в стаканах збагачені молочним білком, що покращує якісний склад продукту, оскільки акцент відбувається на білок, а не на жир. У кефірі ж присутні кефірні грибки, що потрапляють туди разом із закваскою, — про їхні дієтичні властивості вже багато відомо. А от ряжанка сквашена закваскою з Голландії «АБТ» (у її складі містяться ацидофільна паличка, біфідобактерії, термофільний стрептокок), яка гармонізує травлення й допомагає боротися з дисбактеріозом. 

Наша сметана — калорійний, але збалансований кисломолочний продукт — при термостатному сквашуванні виходить особливо густою, відтак неодмінно порадує тих, хто полюбляє, щоб «ложка стояла». Такий білковий продукт, як кисломолочний сир порадує прихильників чистим смаком і зернистою консистенцією у зручних пакетах по 400 грамів або ніжною, м’якою — у брикетах по 200 грамів. На основі цього сиру виготовляємо й низку смаколиків — десерти «Бланманже» та солодкий сирок «Зарожок» в асортименті. При цьому не додаємо жодних консервантів, через що вони мають невеликий термін реалізації — до 10 діб.

Очолює наш дружний колектив однодумців заслужений працівник промисловості України Василь Максимов, значний досвід якого слугує на благо підприємства, внаслідок чого українці мають можливість споживати справді якісні молочні продукти, що мають смак домашніх.

Де можна придбати новинки ТМ «ЗароГ» у Полтаві й області? У мережі магазинів «Молоко», «ЕКО-маркет», «Велмарт», «Дигма», «МЕТРО», «Маркетопт». Ми шукаємо свого споживача.

Валентина МАКСИМОВА

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 7 | Коментарів: 1


Додати новий коментар

Зображення користувача Jragew.

order calcitriol without prescription <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol pills</a> buy rocaltrol for sale