ПриватБанк скасовує черги або заплатіть за «комуналку» з дому

 

Чи знаєте ви, що кожен третій власник пенсійної картки ПриватБанку активно користується Інтернет-банком або мобільним додатком «Приват24», оплачує рахунки за допомогою терміналу самообслуговування чи телефона? Здивовані, бо думали, що сучасні технології доступні переважно молоді? Даремно, адже спеціалісти ПриватБанку постійно навчають своїх клієнтів користуватися благами технічного прогресу. Для літніх людей такі навички вкрай важливі. Не треба ризикувати здоров’ям через загрозу захворіти на коронавірусну інфекцію у період карантину, який може затягнутися на невизначений час. Не треба витрачати зайві сили і час на похід до відділення банку. Не треба стояти в чергах. І за ці зручності ще й бонус приємний є — усі платежі можна здійснити з мінімальною комісією або взагалі без неї!

Отже, що потрібно мати літній людині, аби оплачувати комунальні послуги (і не лише їх) швидко, зручно й безпечно? Потрібні лише Інтернет, комп’ютер або звичайний телефон. Інтернет-банком «Приват24» можна користуватися на будь-якому комп'ютері чи ноутбуці, а мобільний додаток «Privat24» легко знайти в «Play Маркет» та завантажити на смартфон.

Чи кожен здатен розібратися, як здійснювати платежі «онлайн»? Звичайно, це не складно зробити. Головне — не хвилюйтеся, читайте інструкцію і робіть наступний крок. Аби переконатися, що це насправді легко, скористайтеся нашою покроковою інструкцією.

Інтернет-банк чи мобільний додаток «Приват24»

Крок 1. Зайдіть на сайт https://next.privat24.ua/ або в мобільний додаток та введіть номер свого мобільного телефону і пароль.

Крок 2. Натисніть вкладку «Платежі/Комунальні платежі», вкажіть місто або селище, в якому живете, і оберіть з переліку необхідне комунальне підприємство.

Крок 3. Заповніть дані платника (показники лічильників), суму оплати.

Крок 4. Натисніть «Провести платіж» або «Оплатити».

Крок 5. Збережіть оплату як шаблон, і наступного разу вам не потрібно буде заповнювати всі дані ще раз. Достатньо буде лише змінити показники лічильників у шаблоні й оплатити.

Термінали самообслуговування

Такі термінали ПриватБанку розташовані в усіх найбільш відвідуваних місцях вашого міста чи селища. Через них можна оплачувати комунальні послуги як карткою, так і готівкою. Дотримуйтеся інструкції та отримуйте задоволення від приборкання сучасної техніки.

Крок 1. Вставте пенсійну картку в термінал або введіть номер фінансового телефону, щоб термінал зрозумів, хто з ним працюватиме.

Крок 2. Зайдіть у меню «Комунальні платежі».

Крок 3. Оберіть необхідний розділ, наприклад, «Єдина квитанція».

Крок 4. У розділі знайдіть назву потрібного комунального підприємства.

Крок 5. Внесіть показники лічильників та суму до сплати.

Крок 6. Оберіть картку для оплати і натискайте «Сплатити». Одразу ж можна роздрукувати квитанцію про оплату. Робиться це безкоштовно і дуже просто. Зайдіть у меню «Мої платежі». Увійдіть в систему через введення, пін-коду картки ПриватБанку, перейдіть в опцію «Роздрукувати квитанцію» та виберіть у переліку послуг той платіж, який вас цікавить.

Якщо ж у вас виникли якісь труднощі — зверніться по допомогу до спеціалістів у відділенні і вони безкоштовно роздрукують дублікати будь-яких квитанцій.

Послуга «Платежі по телефону»

Якщо пенсіонеру важко вийти з дому або немає можливості скористатися Інтернет-банком чи мобільним банкінгом, то можна здійснити оплату по телефону. Наберіть безкоштовний номер 37-00, і оператори цілодобової клієнтської підтримки за лічені хвилини проведуть необхідний вам платіж без комісії. Отже:

1. Наберіть 37-00.

2. Дайте відповідь на питання оператора. Вам запропонують обрати картку, з якої здійснюватиметься платіж, назвати реквізити комунального підприємства та суму платежу.

Все просто! Користуйтеся надбаннями технічного прогресу задля власного комфорту — сплачуйте за комунальні послуги дистанційно!

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 12 | Коментарів: 1


Додати новий коментар

Зображення користувача Ljsnzi.

purchase rocaltrol pill <a href="https://rocaltrtn.com/">order calcitriol without prescription</a> calcitriol 0.25mg canada