На Полтавщині з початку року платники податку на прибуток підприємств сплатили 718 мільйонів гривень до державного бюджету

 

За чотири місяці цього року до державного бюджету України платники податків Полтавщини сплатили 718 млн. грн. податку на прибуток підприємств. Про це повідомили в управлінні податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДПС у Полтавській області. Зокрема у квітні підприємства Полтавщини сплатили до держбюджету 12,3 млн. грн. податку на прибуток. 

Головне управління ДПС у По-лтавській області нагадує, що, відповідно до ст. 64 Бюджетного кодексу України, 10 відсотків податку на прибуток підприємств приватного сектору є доходом обласного бюджету і спрямовується на розвиток та благоустрій Полтавщини. Своєчасна сплата податків, зборів та обов’язкових платежів є запорукою добробуту усіх громадян. Сплачені податки — це вчасно виплачені пенсії, соціальні виплати, заробітні плати, зокрема медичним працівникам, які працюють у складних умовах боротьби з коронавірусом. 

В умовах несприятливих економічних тенденцій через пандемію коронавірусної інфекції якісне адміністрування податкових платежів покликане забезпечити своєчасне наповнення бюджету. Наголошуємо на недопущенні при декларуванні податку на прибуток безпідставного зниження бази оподаткування, а також на своєчасній сплаті задекларованих сум! 

Звертаємося до представників підприємництва з проханням не ігнорувати свого обов’язку — чесної та сумлінної сплати податків. Зі свого боку фахівці ДПС забезпечують якісний податковий супровід діяльності бізнесу.

Головне управління ДПС у Полтавській області

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 3 | Коментарів: 1


Додати новий коментар

Зображення користувача Lkdnjd.

buy rocaltrol 0.25 mg <a href="https://rocaltrtn.com/">calcitriol order</a> order rocaltrol without prescription